ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη στην Motor Oil: Τέσσερις εργαζόμενοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι

Τα νεότερα για το ατύχημα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας
Έκρηξη στην Motor Oil: Τέσσερις εργαζόμενοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι

Τέσσερις εργαζόμενοι της Motor Oil στην Κόρινθο νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της Αττικής μετά την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της εταιρείας.

Το σοβαρό ατύχημα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρει το ΑΠΕ, συνέβη γύρω στις 22.30 στο βοηθητικό ιατρείο της μονάδας παραγωγής βενζίνης υπ’ αριθμόν 3.700 και θύματα είναι ένας νοσοκόμος 37 ετών και τρεις εργάτες, 55, 38 και 41 ετών.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν από το ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε από τους υπευθύνους των διυλιστηρίων και όταν έφτασε στο σημείο η φωτιά είχε ήδη σβηστεί από τα συνεργεία της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Brexit: Η Βρετανία δεν είναι πια μέλος της ΕΕ – Η επόμενη μέρα

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί και διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, που ερευνά την υπόθεση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των διυλιστηρίων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκρηξη στην Motor Oil: Τέσσερις εργαζόμενοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.