ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι οι εννιά διαδηλωτές για τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο

Ελεύθεροι αποχώρησαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι έξι από τους εννέα διαδηλωτές που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπτώσεις: Άδεια τα καταστήματα – Συνωστισμός χωρίς μάσκες στα...
Ελεύθεροι οι εννιά διαδηλωτές για τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο

Ελεύθεροι αποχώρησαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι έξι από τους εννέα διαδηλωτές που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκπτώσεις: Άδεια τα καταστήματα – Συνωστισμός χωρίς μάσκες στα εμπορικά

Συγκεκριμένα στους έξι επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα, ενώ σε έναν κατηγορούμενο επεβλήθη και εγγυοδοσία 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται (απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, εκρήξεις κλπ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελεύθεροι οι εννιά διαδηλωτές για τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.