ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τη Δευτέρα στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του Power of Love

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί τη Δευτέρα (13/9) η Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία συνελήφθη έχοντας στην κατοχή της 7,8 κιλά κοκαΐνης.
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τη Δευτέρα στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του Power of Love

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Συνεχείς είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της πρώην παίκτριας του Power of Love και του συντρόφου της σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη για διακριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης. Οι έρευνες για διασυνδέσεις στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει από το δικογραφία της υπόθεσης το protothema.gr: «Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Δίωξης ναρκωτικών θεωρείται σχεδόν απίθανο κάποιος να παραλάβει τόσα κιλά από καθαρή κοκαΐνη χωρίς να έχει «γερές» άκρες με τους βαρόνους της κόκας.

Γι αυτό ακριβώς οι αρχές περνούν από «κόσκινο» τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, έτσι ώστε να βρεθούν οι άκρες αλλά και οι επαφές του ζεύγους που «μοίραζε» τα ναρκωτικά στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Πλέον μένει να δούμε τι θα υποστηρίξουν στο ανακριτή οι δύο τους, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να προσπαθεί προς το παρόν να πάρει όλη την ευθύνη πάνω του «βγάζοντας λάδι» την πρώην παίκτρια του Power of Love και σύντροφό του.

Στο μεταξύ σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού, ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που «έκαψε» το ζευγάρι είπε στην αστυνομία ότι οι δυο κατηγορούμενοι διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά μαγαζιά του κέντρου αλλά και των νοτίων προαστίων της Αθήνας, ενώ έδωσε στην αστυνομία τη διεύθυνση που διαμένει το ζευγάρι.

«Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής» είπε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, συνεχίζοντας: «Η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».

Βάσει των παραπάνω στοιχείων, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ονόματα του ζευγαριού κι έτσι ξεκίνησαν να παρακολουθούν το διαμέρισμά του έως ότου φτάσει στη σύλληψη τους.

Ακόμη το αστυνομικό όργανο συμπλήρωσε: «Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: «Η αστυνομία αφού παρακολουθούσε…δεν είδε από που τα πήρε»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα για τις «κόντρες» του ζευγαριού

Τhe Bachelor 2: Πιάστηκαν στα χέρια για χάρη του Αλέξη Παππά! – Άγριος καυγάς στο ριάλιτι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τη Δευτέρα στον ανακριτή η πρώην παίκτρια του Power of Love», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.