ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα για τις «κόντρες» του ζευγαριού

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα αν υπάρχει συνεργός του πιλότου, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση της γειτόνισσας του ζευγαριού.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα για τις «κόντρες» του ζευγαριού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο ανακριτής φαίνεται να έχει σημαντική κατάθεση στα χέρια του, από την γειτόνισσα του ζευγαριού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται και νέα σύλληψη εμπλεκόμενου – Ραγδαίες εξελίξεις. Ανέφερε πριν από δύο μέρες το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ontime».

Η άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, αναμένεται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο. Δηλαδή πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε κάποιο άτομο, από το συγγενικό του περιβάλλον που το βοήθησε να αποκρύψει στοιχεία, για την δολοφονία της Καρολάιν, όπως δήλωσε ο ίδιος στις αρχές.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα στοιχεία, από την κάμερα του σπιτιού. Με τον κατηγορούμενο να έχει τονίσει πως έσβησε το υλικό της, μετά από το έγκλημα και όχι πριν από αυτό.

Μεγάλο βάρος όμως πέφτει και στην κατάθεση, της γειτόνισσας, του ζευγαριού. Η τελευταία έχει μιλήσει συνολικά τρεις φορές στην αστυνομία.

Στην τελευταία από αυτές, επικεντρώθηκε στην κατάσταση της Καρολάιν, την ημέρα που δολοφονήθηκε αλλά και τους τσακωμούς της, με τον Μπάμπη.

Στην οποία σημείωσε πως άκουγε συχνούς καυγάδες μεταξύ τους, οι οποίοι όπως δεν είχαν μεγάλη ένταση. Όμως το Δεκέμβριο του 2020, ένα βράδυ υπήρχε τόση φασαρία, σ’ έναν διαπληκτισμό της, που της έκανε εντύπωση.

Το μόνο που μπόρεσε να ξεχωρίσει από τις φωνές ήταν η φράση που είπε κάποια στιγμή η Καρολάιν: «Όχι σπίτι σου, σπίτι μου».

Άκουγε ένα συνεχόμενο «ντουπ» όμως από την μεζονέτα, που την ανάγκασε να ρωτήσει σχετικά την εκλιπούσα. Η Καρολάιν της είπε, πως ο θόρυβος ήταν από το καρεκλάκι του μωρού.

Όμως σύμφωνα με την μάρτυρα, ο χώρος που είχε το ζευγάρι το καρεκλάκι ήταν σε διαφορετικό σημείο, από αυτόν που άκουγε τον θόρυβο.

Την ημέρα του φονικού είχε μιλήσει αρκετή ώρα με την Καρολάιν, που θα έβγαινε έξω με το μωρό και μία φίλη της για φαλάφελ. Η γειτόνισσα την συμβούλεψε να μην πάει γιατί έχει πολλή ζέστη, όμως η Καρολάιν απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκράτι: 32χρονη γυναίκα έπεσε από τον έκτο όροφο και σκοτώθηκε!

Μητσοτάκης: Ποια είναι τα 24 μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Παναθηναϊκός: Ο «νέος» Βιτάλ που άρεσε και οι σταθεροί «παλιοί» Καρλίτος και Διούδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα για τις «κόντρες» του ζευγαριού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.