ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικές φρεγάτες παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου (vid)

Σε επαγρύπνηση παραμένουν κυβέρνηση και ένοπλες δυνάμεις παρακολουθώντας στενά κάθε κίνηση της Τουρκίας. Η ηρεμία που επικρατεί το τελευταίο 24ωρο εκτιμάται θετικά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει λήξει ο συναγερμός. Ελληνικές φρεγάτες παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιωτόπουλος: «Η Τουρκία είναι το πρόβλημα» (vid) Το Oruc Reis παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι...
Ελληνικές φρεγάτες παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου (vid)

Σε επαγρύπνηση παραμένουν κυβέρνηση και ένοπλες δυνάμεις παρακολουθώντας στενά κάθε κίνηση της Τουρκίας.

Η ηρεμία που επικρατεί το τελευταίο 24ωρο εκτιμάται θετικά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει λήξει ο συναγερμός. Ελληνικές φρεγάτες παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιωτόπουλος: «Η Τουρκία είναι το πρόβλημα» (vid)

Το Oruc Reis παραμένει αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Αττάλειας, ενώ και ο τουρκικός στόλος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποχωρήσει από την περιοχή, δεν εμφανίζει κινητικότητα.

Το μήνυμα που εκπέμπει η Αθήνα παραμένει σταθερό και συνοψίζεται σε τέσσερις λέξεις: «Ψυχραιμία, ετοιμότητα, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση». Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός συναντάτε με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικές φρεγάτες παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.