ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλια: Χωρίς τέλος τα πλαστα πιστοποιητικά – Κάποιοι κερδοσκοπούν παίζοντας με τον φόβο των πολιτών

Στην Ελλάδα γίνονται όλο και περισσότερες καταγγελίες και αποκαλύψεις για κέντρα υγείας και νοσοκομεία που εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Εμβόλια: Χωρίς τέλος τα πλαστα πιστοποιητικά – Κάποιοι κερδοσκοπούν παίζοντας με τον φόβο των πολιτών

Εμβόλια: Όλο και περισσότερες γίνονται οι αποκαλύψεις τόσο για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και βεβαιώσεις τεστ που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εμβόλια: Το φαινόμενο των πλαστών βεβαιώσεων εμβολιασμού και των ψευδών μοριακών τεστ ή rapid παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η περίπτωση της διοικητικής υπαλλήλου στην Καρδίτσα, που εξέδωσε 34 πιστοποιητικά εμβολιασμού, όπως έδειξε η ΕΔΕ, δεν ήταν και τα μοναδικά. Μάλιστα σε κάποιες άλλες περιπτώσεις φαίνεται να εμπλέκονται και υγειονομικοί.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ τονίζει πως τέσσερα είναι τα εμβολιαστικά κέντρα της περιφέρειας, στα οποία και επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών στην Ελλάδα.

Τόσο για την έκδοση πλαστών βεβαιώσεων εμβολιασμού αλλά και ψεύτικων PCR ή rapid test. Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση έχουν βγει τόσο θετικά όσο και αρνητικά αποτελέσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ανάλογα με τις ανάγκες που υπήρχαν από πολίτες. Μάλιστα σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση τα ψεύτικα πιστοποιητικά έφτασαν να πωλούνται σε τιμές από 100 ως και 200 ευρώ.

Επίσης θα διεξαχθεί ΕΔΕ και για τρεις νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», που παραδέχθηκαν πως δεν είχαν κάνει το εμβόλιο και έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Ακόμη έρευνα θα γίνει για μια νοσηλεύτρια από το Μαμάτσειο νοσοκομείο στην Κοζάνη και μία γιατρό στο νοσοκομείου Μεσολογγίου, για παρόμοιες περιπτώσεις όπως αυτές οι προηγούμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολεία: Άκρως επικίνδυνα τα υγειονομικά πρωτόκολλα – Τι καταγγέλουν οι εκπαιδευτικοί

Σχολεία: Αρχίζει η διάθεση των self tests για τους μαθητές από τα φαρμακεία!

Ελλάδα – Σουηδία: Παίζει τα ρέστα της για να μείνει στο κόλπο πρόκρισης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλια: Χωρίς τέλος τα πλαστα πιστοποιητικά – Κάποιοι κερδοσκοπούν παίζοντας με τον φόβο των πολιτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.