ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλια – #freedom_pass: Το video για τα 150 ευρώ στους νέους που θα τσιμπηθούν

Το voucher αξίας 150 ευρώ για τους νέους 18-25 ετών, που θα εμβολιαστούν ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εμβόλια – #freedom_pass: Το video για τα 150 ευρώ στους νέους που θα τσιμπηθούν

Εμβόλια – #freedom_pass: Το voucher αξίας 150 ευρώ για τους νέους 18-25 ετών, που θα εμβολιαστούν ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εμβόλια – #freedom_pass: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως ξεκινά η χορήγηση voucher ύψους 150 ευρώ σε εμβολιασμένους ηλικίας 18-25 ετών το οποίο θα καλύπτει ταξίδια, ή επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις και θα αφορά όλους τους νέους αυτής της ηλικιακής ομάδας οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν εντός του 2021.

Το voucher 150 ευρώ θα είναι διαθέσιμο πριν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και θα χρησιμοποιείται για προεπιλεγμένες πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες.

Η κάρτα θα δημιουργείται αυτόματα με βάση τον ΑΜΚΑ και αφορά τους νέους που έχουν ήδη εμβολιαστεί και όσους θα εμβολιαστούν. Με το νέο ψηφιακό πορτοφόλι θα μπορούν οι νέοι να κάνουν πιο άνετες διακοπές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στο Twitter και hashtag το #freedom_pass, που ήδη τρεντάρει παρουσίασε και το βίντεο της καμπάνιας γράφοντας:

«Οι νέοι 18-25 ετών με την 1η δόση του εμβολίου, αποκτούν μια προπληρωμένη κάρτα €150 για χρήση σε τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Είναι ένα ευχαριστώ για την υπομονή και επιμονή τους, αλλά και ένα κίνητρο για να εμβολιαστούν. #freedom_pass».

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια Εμβολιασμένοι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα λογοπαίγνιο το οποίο πιθανότατα άρεσε μόνο σε εκείνον

Survivor trailer 28/6: Όλοι στα κάγκελα με τον Ηλία (vid)

Euro 2020: Σφραγίζονται δύο ακόμη εισιτήρια για τα προημιτελικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλια – #freedom_pass: Το video για τα 150 ευρώ στους νέους που θα τσιμπηθούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.