ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλια mRNA: Ακατάλληλα για νέους 18-22 ετών, λέει ο εφευρέτης τους

Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, που χρησιμοποιείται στα εμβόλια, θεωρεί πως οι ηλικίες 18-22, δεν πρέπει να εμβολιάζονται.
Εμβόλια mRNA: Ακατάλληλα για νέους 18-22 ετών, λέει ο εφευρέτης τους

Εμβόλια mRNA: Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, που χρησιμοποιείται στα εμβόλια, θεωρεί πως οι ηλικίες 18-22, δεν πρέπει να εμβολιάζονται.

Εμβόλια mRNA: Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, Ρόμπερτ Μαλόουν, τα έβαλε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο λόγος είναι όπως τόνισε στο Fox, πως δεν είναι διαφανής όσον αφορά τους κινδύνους.

O κ. Μαλόουν που φαίνεται να επινόησε την συγκεκριμένη τεχνολογία, ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά πως: «δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους για τους έφηβους και τους νεαρούς ενήλικες».

Έτσι θεωρεί καλύτερο οι συγκεκριμένες ηλικίες, να μην ωθούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Πιστεύει πως τα οφέλη δεν είναι περισσότερα από τους κινδύνους, όσον αφορά τους νέους (18 ως 22 ετών).

Ενώ συνέχισε πως: «Ανησυχώ, γιατί γνωρίζω, πως υπάρχουν κίνδυνοι. Έτσι είμαι της άποψης πως τα άτομα πρέπει να επιλέγουν τα ίδια, αν εμβολιαστούν ή όχι.

Ο εφευρέτης γνωστοποίησε τις ανησυχίες του, την ίδια μέρα που μια συμβουλευτική ομάδα των CDC τόνισε πως μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ σπάνιων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, που έχουν εμβολιαστεί με τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζανάκης: «Η μετάλλαξη Δέλτα χτυπάει και παιδιά»

Άρης: Χρόνος περνάει! Παίκτες φεύγουν, νέοι δεν έρχονται και ο Άκης Μάντζιος άγχεται!

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλια mRNA: Ακατάλληλα για νέους 18-22 ετών, λέει ο εφευρέτης τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.