Εμβολιασμοί κορονοϊός

Οι εμβολιασμοί στην χώρα μας συνεχίζονται και αντίστροφα μετράει ο χρόνος ώστε να ανοίξει η πλατφόρμα για τα τέσσερα εμβόλια για τις ηλικίες 35-39.

Οι εμβολιασμοί στην χώρα μας συνεχίζονται και αντίστροφα μετράει ο χρόνος ώστε να ανοίξει η πλατφόρμα για τα τέσσερα εμβόλια για τις ηλικίες 35-39.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα και αντίστροφα μετράει ο χρόνος που τα τέσσερα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για την ηλικιακή ομάδα 35-39.

Η σχετική πλατφόρμα θα ανοίξει την Τετάρτη (26/5) και η εν λόγω ηλικιακή ομάδα θα μπορεί να κάνει ένα εκ των εμβολίων της Moderna, Pfizer, AstraZeneca και Johnson & Johnson.

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει όπως όλα δείχνουν και την επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας και ο στόχος που έχει βάλει το Υπουργείο Υγείας είναι μέχρι το τέλος του μήνα να έχουν εμβολιαστεί με μία δόση περίπου 3,5 εκατομμύρια κόσμου και με δύο δόσεις 2 εκατομμύρια, ποσοστό δηλαδή 20%.

Παράλληλα, εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 18 σε 19 νησιά της Ελλάδας, οι οποίοι κλείνουν το δικό τους ραντεβού για να εμβολιαστούν στο πλαίσιο της «Γαλάζιας ελευθερίας».

Οι πολίτες εμβολιάζοντας με το Johnson & Johnson και στόχος είναι να γίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα νησιά Covid Free, δεδομένης και της έναρξης της τουριστικής σεζόν αφού η γρήγορη ανοσία θα φέρει και περισσότερο κόσμο στις περιοχές αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρτυρία σοκ Έλληνα επιβάτη της Ryanair: Αν δεν το κατέβαζε θα μας έριχναν!

Μόσιαλος: Δεν θα επηρεάσει τους εμβολιασμένους το τέταρτο κύμα όταν έρθει (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιο ήταν το δρομολόγιο των δολοφόνων;