ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο AstraZeneca: Εξιτήριο παίρνει η 60χρονη που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό

Εμβόλιο AstraZeneca: Ακόμη ένα περιστατικό, που ερευνάται αν είναι παρενέργεια του συγκεκριμένου εμβολίου, σημειώθηκε στον Πύργο Ηλείας. Εμβόλιο AstraZeneca: Μία 60χρονη γυναίκα η οποία στις 8 Απριλίου εμβολιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με το εμβόλιο της AstraZeneca, στις 15 του μήνα κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία! Αμέσως η εν λόγω γυναίκα διακομίστηκε στη νευρολογική...
Εμβόλιο AstraZeneca: Εξιτήριο παίρνει η 60χρονη που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό

Εμβόλιο AstraZeneca: Ακόμη ένα περιστατικό, που ερευνάται αν είναι παρενέργεια του συγκεκριμένου εμβολίου, σημειώθηκε στον Πύργο Ηλείας.

Εμβόλιο AstraZeneca: Μία 60χρονη γυναίκα η οποία στις 8 Απριλίου εμβολιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με το εμβόλιο της AstraZeneca, στις 15 του μήνα κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία!

Αμέσως η εν λόγω γυναίκα διακομίστηκε στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα στην Πάτρα, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.

Τη Δευτέρα (19/4) ο ΕΟΦ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νοσοκομείο του Πύργου και ζητούσε λεπτομέρειες για το ιστορικό της γυναίκας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.

Παρότι το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους, για να διαπιστωθεί αν το συμβάν οφείλεται στη χρήση του εμβολίου ή όχι.

Η 60χρονη θα πάρει εξιτήριο αύριο από το νοσοκομείο και συνεχίσει την θεραπεία από το σπίτι της.

Όπως ανέφερε η κ. Λουκοπούλου, παθολόγος στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας «…συνήθως μετά το εμβόλιο της AstraΖeneca οι παρενέργειες δεν έχουν σχέση με το εγκεφαλικό που υπέστη η 60χρονη. «Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, δεν το γνωρίζει κανείς».

Εμβόλιο της AstraZeneca: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor spoiler αποχώρηση 20/4: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι! Ποιος φεύγει;

Masterchef Spoiler 20/4: Τεστ δημιουργικότητας για γερά νεύρα – Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο AstraZeneca: Εξιτήριο παίρνει η 60χρονη που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.