ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο: Έγινε η κηδεία του 15χρονου που πέθανε μετά την 1η δόση εμβολίου – Τι λένε οι συγγενείς του! (vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία ενός 15χρονου αγοριού που πέθανε αφού είχε κάνει το εμβόλιο!
Εμβόλιο: Έγινε η κηδεία του 15χρονου που πέθανε μετά την 1η δόση εμβολίου – Τι λένε οι συγγενείς του! (vid)

Εμβόλιο: Σάλος έχει προκληθεί στην Αρκαδία μετά τον θάνατο ενός αγοριού 15 ετών, που είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, με την κηδεία του να πραγματοποιείται σε βαρύ κλίμα, χθες, Τετάρτη (15/9).

Ο 15χρόνος μαθητής είχε κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19, μόλις λίγες ημέρες πριν πεθάνει το πρωί της Δευτέρας (13/9), σκορπώντας τη θλίψη και ανοίγοντας μια τεράστια κουβέντα γύρω από τις αιτίες του θανάτου του.

Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία ενώ στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.

Θυμίζουμε πως «Η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνάται», όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Δείτε τα όσα είπαν οι συγγενείς του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο: Έγινε η κηδεία του 15χρονου που πέθανε μετά την 1η δόση εμβολίου – Τι λένε οι συγγενείς του! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.