ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο – Υγειονομικοί: «Συνάντηση την Κυριακή στο πάρκο Ελευθερίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού»

Μεγάλη συνάντηση - συγκέντρωση ανήγγειλαν οι υγειονομικοί για την προσεχή Κυριακή στο πάρκο Ελευθερίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Εμβόλιο – Υγειονομικοί: «Συνάντηση την Κυριακή στο πάρκο Ελευθερίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού»

Εμβόλιο – Υγειονομικοί: Οι κινητοποιήσεις από τους υγειονομικούς κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση κι έτσι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα υπάρχει νέα συγκέντρωση δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.

Η εν λόγω πρωτοβουλία διοργανώνεται από την συλλογικότητα «Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού», η οποία στηρίζεται από εργαζόμενους 23 νοσοκομείων της Αττικής και η οποία στέκεται στο πλευρό των υγειονομικών.

Βεβαίως στην συνάντηση θα παραβρεθεί μεγάλος αριθμός εργαζομένων και από άλλου κλάδους όπως Αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι και ιδιωτική υπάλληλοι κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

«Την Κυριακή 19/9 στις 18.00 ανοικτή συνάντηση γνωριμίας στο πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο μουσικής. Θα συναντηθούν υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, Πανεπιστημιακοί, Αστυνομικοί, Λιμενικοί, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί υπάλληλοι, γονείς. Την εκδήλωση διοργανώνουν οι ‘Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού’ μια συλλογικότητα 23 νοσοκομείων της Αττικής που αγκαλιάζει όλους τους Υγειονομικούς εμβολιασμένους και μη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο – Υγειονομικοί: «Συνάντηση την Κυριακή στο πάρκο Ελευθερίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.