ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο: Μεγάλη συμμετοχή στους 45-49, πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού!

Η συμμετοχή για το εμβόλιο του κορονοϊού στους 45-49 φαίνεται ότι είναι αρκετά μεγάλη, δίνοντας μέχρι τώρα εξαιρετικούς αριθμούς.
Εμβόλιο: Μεγάλη συμμετοχή στους 45-49, πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού!

Η συμμετοχή για το εμβόλιο του κορονοϊού στους 45-49 φαίνεται ότι είναι αρκετά μεγάλη, δίνοντας μέχρι τώρα εξαιρετικούς αριθμούς.

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση των ατόμων ηλικίας 44-49 ετών, όσον αφορά το εμβόλιο του κορονοϊού, που κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον ραντεβού.

Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγο ώρες κλείστηκαν περισσότερα από 250.000 ραντεβού, με την πλατφόρμα μάλιστα να ανοίγει το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη, έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους με το προτεινόμενο ραντεβού και έχουν ένα διάστημα 24 ωρών, έτσι ώστε να απαντήσουν αν αποδέχονται ή όχι το ραντεβού τους.

Αλλιώς έπρεπε να μπουν και να κλείσουν οι ίδιοι ραντεβού, είτε εισάγοντας τον ΑΜΚΑ τους στην πλατφόρμα emvolio.gοv.gr ή στα ΚΕΠ και στον φαρμακοποιό τους.

Οι πολίτες ηλικίας 45-49 ετών, μπορούν να κάνουν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca), ενώ από τις 5 Μαΐου θα μπορούν να κάνουν και το μονοδοσικό Johnson & Johnson.

Ο Πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού με τους εξής τρόπους:

*Εισάγοντας τον ΑΜΚΑ και το Ονοματεπώνυμό του ή το ΑΦΜ στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr

*Στη συνέχεια το σύστημα ζητάει σύνδεση με στοιχεία TAXIS – Για τους Πολίτες, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, με επίσκεψη στα ΚΕΠ ή φαρμακεία.

*Όταν μπουν τα στοιχεία του TAXIS ανοίγει το σύστημα και ζητάει να ελέγξετε τα στοιχεία σας

*Στη συνέχεια ανοίγουν τα διαθέσιμα ραντεβού

*Ανάλογα με το χρώμα μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα

*Επιλέγοντας εμβολιαστικό κέντρο μπορείτε να βλέπετε τα διαθέσιμα ραντεβού

*Μόλις επιλέξετε το πρώτο ραντεβού, το σύστημα σας δίνει και το δεύτερο

*Επιλέγοντας «εντάξει» έχετε κλείσει το ραντεβού και λάβετε το σχετικό e-mail και SMS.

Διαβάστε επίσης:

Κυριακή του Πάσχα: Τι ισχύει για όσους θέλουν να πάνε σε γιορτινό τραπέζι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο: Μεγάλη συμμετοχή στους 45-49, πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.