ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο Pfizer: Πιθανό τον Ιούλιο σε παιδιά 12 έως 15 ετών

Εμβόλιο Pfizer: Ετοιμάζεται για το καλοκαίρι ο εμβολιασμός των παιδιών 12 με 15 ετών, με τον εμβόλιο της Pfizer.
Εμβόλιο Pfizer: Πιθανό τον Ιούλιο σε παιδιά 12 έως 15 ετών

Εμβόλιο Pfizer: Ετοιμάζεται για το καλοκαίρι ο εμβολιασμός των παιδιών 12 με 15 ετών, με τον εμβόλιο της Pfizer.

Εμβόλιο Pfizer:  Το Σεπτέμβριο αναμένεται η BioNTech να έχει τα αποτελέσματα από τις δοκιμές του εμβολίου του κορονοϊού, που μαζί με τη Pfizer ανέπτυξε για τα μωρά από έξι μηνών.

Όλα αυτά σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel, που μεταφέρει τα λόγια ενός διευθύνοντα συμβούλου της ίδιας της εταιρίας.

«Τον Ιούλιο μπορεί να είναι διαθέσιμα τα πρώτα αποτελέσματα για παιδιά από πέντε έως 12 ετών, τον Σεπτέμβριο για τα μικρότερα παιδιά

Αν όλα πάνε καλά, μόλις αξιολογηθούν τα δεδομένα, θα μπορέσουμε να υποβάλουμε την αίτηση για έγκριση του εμβολίου για όλα τα παιδιά στην αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα σε διάφορες χώρες», ήταν τα λόγια του Ουγούρ Σαχίν στο Spiegel.

Ο εμβολιασμός των παιδιών 12 έως 15 ετών είναι στην τελευταία φάση πλέον, αφού οι BioNTEch και Pfizer ζήτησαν από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ αυτόν τον μήνα να εγκρίνουν άδεια επείγουσας χρήσης του εμβολίου τους.

Όπως είπε ο ίδιος ο Σαχίν, η εταιρία είναι «στα τελευταία στάδια πριν από την υποβολή» στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές του εμβολίου της για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, έχει πάρει ήδη άδεια και γίνεται σε άτομα 16 ετών και άνω και μάλιστα χορηγείται σε δύο δόσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πρόστιμο σε φοιτήτρια επειδή η μάσκα δεν κάλυπτε τη μύτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο Pfizer: Πιθανό τον Ιούλιο σε παιδιά 12 έως 15 ετών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.