ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαθαν… αναφυλαξία τα χριστιανοφοβικά sites με τον Γρεβενών, που παρότρυνε πιστούς να ασπαστούν σωστά τον ιερό Σταυρό!

Έβγαλαν πάλι το αντιχριστιανικό μένος τους τα «παπαγαλάκια» της ειδησεογραφίας, με αφορμή τον αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ.
Έπαθαν… αναφυλαξία τα χριστιανοφοβικά sites με τον Γρεβενών, που παρότρυνε πιστούς να ασπαστούν σωστά τον ιερό Σταυρό!

Μητροπολίτης Γρεβενών: Πήραν φόρα και πάλι, διάφορα γνωστά «παπαγαλάκια» των μέσων ενημέρωσης για να αρχίσουν έναν νέο γύρο χριστιανοφοβικής λάσπης, με αφορμή και πάλι έναν αγιασμό.

Στόχος τους αυτή τη φορά, ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ, ο οποίος τέλεσε αγιασμό στα εγκαίνια των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην πόλη των Γρεβενών.

Όταν διάφοροι παρευρισκόμενοι στα εγκαίνια θέλησαν να ασπαστούν τον Σταυρό, ο Μητροπολίτης με μια του κίνηση βοηθούσε τους χριστιανούς να τον προσκυνήσουν με τον σεβασμό που αρμόζει στο ιερότερο σύμβολο της Ορθοδοξίας.

Αυτό ήταν αρκετό για τα διάφορα sites που «βράζουν» μέσα στην αντιχριστιανική εμπάθεια και την υποκρισία τους, να βγάλουν διαδικτυακό «ντελάλη» για να λασπολογήσουν ενάντια στον Μητροπολίτη και φυσικά να προσβάλουν τον Σταυρό.

Ο Γρεβενών Δαβίδ έπραξε άξια

«Απίστευτος Μητροπολίτης», «κατέβαζε τις μάσκες με το δάχτυλο» και άλλοι τέτοιοι βλακώδεις τίτλοι, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Τα ίδια sites που δεν έγραψαν ούτε λέξη για ολόκληρη θρησκευτική πομπή εκατοντάδων πακιστανών  που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, τώρα… έπαθαν αναφυλαξία από μια καθώς πρέπει προσκύνηση του Σταυρού που διήρκησε… 20 δευτερόλεπτα.

Για να μην… ενοχληθούν τα «παπαγαλάκια» δηλαδή, θα έπρεπε ο Μητροπολίτης να… αναιρέσει τον εαυτό του, το λειτούργημα του και την αποστολή του και να αντιμετωπίσει τον ιερό Σταυρό σαν να ήταν ένα κοινό… αντικείμενο. Μόνο έτσι δεν θα αποφάσιζαν να κρώξουν οι παπαγάλοι και τα κοράκια του διαδικτύου.

Μόνο που δεν τους έκανε το χατίρι ο Μητροπολίτης Δαβίδ, και πολύ καλά και άξια έπραξε. Βρέθηκε εκεί για να πραγματοποιήσει μια σημαντική ιεροτελεστία, να ευλογήσει το μέρος με τις ευχές της Ορθοδοξίας και με τη δύναμη του ζωοποιού Σταυρού.

Είναι Ποιμένας της Ορθόδοξης Πίστης, και αντιμετώπισε τον Σταυρό ως αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή φορέας ζωής και θαυμάτων και όχι φορέας ασθενειών. Αν αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει το μυαλουδάκι μερικών, ας σεβαστούν τουλάχιστον την πίστη των χριστιανών, αν θέλουν να λέγονται «δημοκράτες».

Αν έδειχναν έστω το μισό σεβασμό από αυτόν που δείχνουν στα θρησκευτικά δρώμενα των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα είχαμε γλυτώσει από όλες αυτές τις υποκριτικές και χαζές αναρτήσεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπαθαν… αναφυλαξία τα χριστιανοφοβικά sites με τον Γρεβενών, που παρότρυνε πιστούς να ασπαστούν σωστά τον ιερό Σταυρό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.