ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπίδομα ειδικού σκοπού: Ημέρα πληρωμής η Τετάρτη (11/11)

Eπίδομα ειδικού σκοπού: Ημέρα πληρωμής αύριο Τετάρτη (11/11) για πάνω από 4.500 εργαζομένους. Συγκεκριμένα, αύριο θα καταβληθούν τα χρήματα σε 4.566 εργαζομένους. Αυτό αφορά όσους βρέθηκαν σε αναστολή τον Σεπτέμβριο και θα πάρουν το ειδικό επίδομα των 534 ευρώ αλλά και όσους είχαν ενταχθεί στο «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» τον Σεπτέμβριο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Εισηγήσεις για παράταση...
Eπίδομα ειδικού σκοπού: Ημέρα πληρωμής η Τετάρτη (11/11)

Eπίδομα ειδικού σκοπού: Ημέρα πληρωμής αύριο Τετάρτη (11/11) για πάνω από 4.500 εργαζομένους.

Συγκεκριμένα, αύριο θα καταβληθούν τα χρήματα σε 4.566 εργαζομένους. Αυτό αφορά όσους βρέθηκαν σε αναστολή τον Σεπτέμβριο και θα πάρουν το ειδικό επίδομα των 534 ευρώ αλλά και όσους είχαν ενταχθεί στο «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ

Παράλληλα, έως τις 15 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων που εισέπρατταν μειωμένα ενοίκια από Μάρτιο – Αύγουστο λόγω της υποχρεωτικής μείωσης 40% και δικαιούνται έκπτωση φόρου 30% της απώλειας, θα μπορούν να υποβάλλουν διορθωτικές δηλώσεις προκειμένου να γίνει σωστή διασταύρωση των στοιχείων τους και να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Eπίδομα ειδικού σκοπού: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eπίδομα ειδικού σκοπού: Ημέρα πληρωμής η Τετάρτη (11/11)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.