ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικός τσακωμός στο Πρωινό με την Χρυσηίδα Δημουλίδου – Οργή με ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά

Χαμός στο «Πρωινό» με Λιάγκα και Δημουλίδου για μια ανάρτησή της για τα Γλυκά Νερά.
Επικός τσακωμός στο Πρωινό με την Χρυσηίδα Δημουλίδου – Οργή με ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά

Το… έλα να δεις έγινε στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου για μια ανάρτηση της συγγραφέως για τα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νέρα έγινε αφορμή για έναν τηλεοπτικό καυγά στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Συγκεκριμένα μια μακροσκελή ανάρτηση της τελευταίας στο διαδίκτυο η οποία συγκέντρωσε τα «πυρά» εκατοντάδων πολιτών προκάλεσε έναν «κακό χαμό» στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό».

«Δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της. Έχασε τη γυναίκα που πιστεύω πως αγαπούσε», ήταν μερικές από τις ατάκες που προκάλεσαν οργίλες αντιδράσεις στα social media.

Όλα αυτά την ώρα που 10 ημέρες πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης έψαχνε κάτι που προκαλεί ανατριχίλα.

Όσον αφορά την έντονη αντιπαράθεση Λιάγκα-Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων:

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο», είπε η συγγραφέας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;».

Φανερά «χαλασμένη» η Φαίη Σκορδά  σχολίασε: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις ατάκες του διαδικτυακού της σχολίου που προκάλεσε το εύλογο και άγριο κράξιμο στα social media:

-Δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της όπως ειπώθηκε από δημοσιογράφους και πως όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της πως θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε.

-Ο Αναγνωστόπουλος ως ωριμότερος και πατέρας που δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του…

-Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες

-Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή. Σε μια μόνο στιγμή κατέστρεψε τη ζωή του, έχασε τη γυναίκα που πιστεύω πως αγαπούσε, το παιδί του διότι αμφιβάλλω αν του επιτρέψουν οι δικοί της να το ξαναδεί με τις τύψεις να τον βασανίζουν και θα τον βασανίζουν.

-Δημιούργησε ένα επιπόλαιο σκηνικό για να μη φυλακιστεί και μείνει, όπως είπε, η κόρη του δίχως έστω τον ένα γονέα.

Ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε Χρυσηίδα Δημουλίδου

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μπάμπη πολλά χρόνια πριν τον φόνο

Survivor – spoiler: Η κίνηση του Γιώργου Ασημακόπουλου στην αποχώρηση που θα συγκλονίσει

Άρης: Είναι επίσημο. Άδεια της ΠΑΕ σε Ρόουζ για να μεταβεί στην Πολωνία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επικός τσακωμός στο Πρωινό με την Χρυσηίδα Δημουλίδου – Οργή με ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.