ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μπάμπη πολλά χρόνια πριν τον φόνο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε εμφανιστεί στις οθόνες μας το 2013, προπαραμονή Χριστουγέννων.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μπάμπη πολλά χρόνια πριν τον φόνο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε εμφανιστεί στις οθόνες μας το 2013, προπαραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 25 ετών.

Πολλά χρόνια πριν προτού διαπράξει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο Αναγνωστόπουλος έδειχνε πολύ άνετος μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Τότε συμμετείχε στο πάρτι, που διοργάνωσε η Superior Air για τα παιδιά, που το είχαν ανάγκη σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, λόγω των ημερών των Χριστουγέννων.

Στο 1.26 του βίντεο φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε χαλαρές στιγμές:

Δύο χρόνια μετά, η εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα Επαγγέλματα» από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, βρίσκεται πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Πάχη Μεγάρων.

Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως το debater.gr, εκεί ο 33χρονος τώρα πιλότος σε ηλικία 27 ετών φαίνεται να παρακολουθεί τις οδηγίες των ανωτέρων του.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση ο δολοφόνος

Πιτίνο για Προολυμπιακό: «Πάμε Ελλάς»

Survivor: Άγριο κράξιμο του Περρή στην Ελίζαμπεθ για την ροζ αποκάλυψη που έκανε

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μπάμπη πολλά χρόνια πριν τον φόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.