ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμένει ο Βασιλακόπουλος στα εκδικητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος επιμένει στην στάση στήριξης των εκδικητικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους.
Επιμένει ο Βασιλακόπουλος στα εκδικητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων

Σε μια ακόμη αδιανόητη δήλωση προχώρησε στο κανάλι του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» , ο καθηγητής εντατικής θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μετά τις δηλώσεις για τους «πλούσιους» υγειονομικούς που στην ουσία εκβιάζονται επανέρχεται επιμένοντας πως οι άρση των μέτρων δεν πρέπει να αφορά τους ανεμβολίαστους πολίτες της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στήριξε τα εκδικητικά μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση κατά των ανεμβολίαστων λέγοντας πως δεν είναι υγειονομικά σωστό να αρθούν εκτός αν το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης φτάσει στο 90-95%.

Όσον αφορά όμως την απόφαση της άρσης των μέτρων σε χώρες του εξωτερικού, όπως το Ισραήλ που αναμένεται να καταργήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμου, ο καθηγητής δήλωσε πως εκεί είναι άλλα τα δεδομένα λόγω προχωρημένου ποσοστού εμβολιασμού.

Παράλληλα, μίλησε για εκτόνωση της δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον Covid-19 προς το Πάσχα, όμως σημείωσε πως κάποια μέτρα δεν θα πάψουν να είναι σε ισχύ όπως η χρήση μάσκας στα ΜΜΜ κατά την διάρκεια ωρών αιχμής.

Τη στιγμή που ο εμβολιασμένος πληθυσμός όχι μόνο νοσεί ξανά και ξανά, τη στιγμή που εμβολιασμένοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και κάποιοι μάλιστα μπαίνουν σε ΜΕΘ, ο κ. Βασιλακόπουλος εξακολουθεί να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους ως μοναδική πηγή του κακού.

Για τον συνωστισμό σε μπαρ, εστίαση, κέντρα διασκέδασης, μέσα μαζικής μεταφοράς, σημεία όπου υπάρχει υπερμετάδοση, δεν βλέπουμε να ασκεί με το ίδιο πάθος κριτική στην κυβέρνηση.

Ή μήπως εκεί επειδή είναι μόνο εμβολιασμένοι δεν κολλάει ο ένας τον άλλον;

Μάλλον δουλευόμαστε…

Δείτε τα όσα είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιμένει ο Βασιλακόπουλος στα εκδικητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.