ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης: Αναρχικοί του πέταξαν νερά και καφέδες!

Για μία ακόμη φορά αναρχικοί σκορπούν τον φόβο σε πολίτες. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να προπηλακίσουν  ακόμη και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη! Οπως αναφέρει η efimerida.gr  ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προπηλακίστηκε από αναρχικούς κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στην πλατεία Βάθης και στον Σταθμό Λαρίσης. Αναρχικοί προπηλάκισαν...
Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης: Αναρχικοί του πέταξαν νερά και καφέδες!

Για μία ακόμη φορά αναρχικοί σκορπούν τον φόβο σε πολίτες. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να προπηλακίσουν  ακόμη και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη!

Οπως αναφέρει η efimerida.gr  ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προπηλακίστηκε από αναρχικούς κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στην πλατεία Βάθης και στον Σταθμό Λαρίσης.

Αναρχικοί προπηλάκισαν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στην πλατεία Βάθη και στον Σταθμό Λαρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε 15χρονος μετά από παιχνίδι με αεροβόλο με τον αδερφό του

Ο κ. Μπακογιάννης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου (γιορτάζει στις 30 Ιουνίου) και στη συνέχεια συζήτησε με κατοίκους και φορείς. Κάποια στιγμή, αναρχικοί που είχαν μάθει για την παρουσία του στην περιοχή κινήθηκαν προς το μέρος του, τον προπηλάκισαν και του πέταξαν καφέδες και νερά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Για να μην παρεκτραπεί περαιτέρω η κατάσταση, ο δήμαρχος Αθηναίων επέλεξε να αποχωρήσει από το σημείο, με τους κατοίκους της περιοχής να αποδοκιμάζουν τους αναρχικούς για την επίθεση στον κ. Μπακογιάννη.

Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης: Αναρχικοί του πέταξαν νερά και καφέδες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση δέχθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης: Αναρχικοί του πέταξαν νερά και καφέδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.