ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με τσεκούρι: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία!

Οπλισμένος με τσεκούρι, μαχαίρια, πριόνι, σκεπάρνι και αναδιπλούμενους σουγιάδες έφτασε στη ΔΟΥ Κοζάνης, ο άντρας που συνελήφθη για σοβαρό τραυματισμό τριών εφοριακών. Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την χθεσινή επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 45χρονος δράστης, εκτός από το τσεκούρι, με το οποίο χτυπούσε με μανία...
Επίθεση με τσεκούρι: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία!

Οπλισμένος με τσεκούρι, μαχαίρια, πριόνι, σκεπάρνι και αναδιπλούμενους σουγιάδες έφτασε στη ΔΟΥ Κοζάνης, ο άντρας που συνελήφθη για σοβαρό τραυματισμό τριών εφοριακών.

Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την χθεσινή επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 45χρονος δράστης, εκτός από το τσεκούρι, με το οποίο χτυπούσε με μανία όποιον έβλεπε μπροστά του είχε στο σακίδιο του ένα μαχαίρι, ένα εργαλείο ξυλογλυπτικής (σκαρπέλο) και ένα μεταλλικό σουγιά χωρίς κανένας να μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς και αν θα τα χρησιμοποιούσε αν δεν τον σταματούσαν ο διευθυντής της ΔΟΥ και ένας συμβασιούχος υπάλληλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός

Στην κατοχή του όμως εντοπίστηκαν κι άλλα όπλα αφού από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, εργαλείο ξυλείας, πριόνι χειρός, δρεπάνι, μαχαίρι και σκεπάρνι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με τσεκούρι: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.