ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση στο δικαστήριο με την Ιωάννα και την κατηγορούμενη – Ανέκφραστη και ψυχρή η Έφη Κακαράντζουλα

Με μια μικρή ένταση ξεκίνησε η απολογία της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση στο δικαστήριο με την Ιωάννα και την κατηγορούμενη – Ανέκφραστη και ψυχρή η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Έφη Κακαράντζουλα και Ιωάννα Παλιοσπύρου για δεύτερη φορά πρόσωπο με πρόσωπο, αφού η στιγμή της απολογίας της έφτασε.

Η 36χρονη κατηγορούμενη έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης (14/10), ανέκφραστη και χωρίς να πει κουβέντα. Όπως δηλαδή είναι και η γενικότερη στάση της έως τώρα μετά την αποτρόπαια επίθεση.

Λίγη ώρα πριν από την κατηγορούμενη, έφτασε και η Ιωάννα, συνοδευόμενη από τον Νίκο Αλεξανδρή, έναν από τους δικηγόρους της. Μάλιστα, πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;».

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα τα μόνα λόγια που έχει απευθύνει η 36χρονη στην Ιωάννα μέσα στο δικαστήριο ήταν «εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι». Στην απολογία της τον περασμένο Απρίλιο στην ανακρίτρια είχε μιλήσει αόριστα για μια «αρρωστημένη εμμονή» με το θύμα εξαιτίας ενός «πολύ προσωπικού ζητήματος», χωρίς όμως να εξηγήσει τι αφορούσε αυτό το ζήτημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Ένταση στο δικαστήριο με την Ιωάννα και την κατηγορούμενη – Ανέκφραστη και ψυχρή η Έφη Κακαράντζουλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.