ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η Έφη Κακαράντζουλα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

Ενώ συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Η δήλωση της κατηγορούμενης, πως η Ιωάννα ξέρει γιατί της έριξε το βιτριόλι, προκάλεσε αντιδράσεις.
Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η Έφη Κακαράντζουλα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα, είπε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε.

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη συνεχίζεται από το πρωί στο μικτό Ορκωτό δικαστήριο, στην Αθήνα, για την υπόθεση με το συμβάν στην Καλλιθέα. Όπου δεν λείπουν και οι εντάσεις.

Αρχικά η Ιωάννα τόνισε πως «Έπιανα το πρόσωπο μου και καιγόμουν. Έλιωνα. Μου έπεφταν τα μαλλιά»

Η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, στην συνέχεια, γύρισε στο θύμα, Ιωάννα Παλιοσπύρου και είπε πως γνωρίζει γιατί της έριξε το βιτριόλι.

Πιο συγκεκριμένα ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να πει, η πελάτισσα του, γιατί επιτέθηκε στο θύμα. Έτσι η Κακαράντζουλα τόνισε πως γνωρίζει πως αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο.

Όμως η Ιωάννα γνωρίζει γιατί το έπραξε. Είπε πως δεν είχε την πρόθεση σε καμία περίπτωση να της αφαιρέσει την ζωή.

Όπως ήταν φυσικό τα λόγια της προκάλεσαν την αντίδραση της μάνα της Ιωάννας, της ίδιας και του αδερφού της. Έτσι η Κακαράντζουλα, οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς λίγη ώρα, εκτός της αίθουσας για να ηρεμήσουν όλοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η Έφη Κακαράντζουλα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.