ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Κλείδωσαν» την ύποπτη!

Με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, μοιάζει η υπόθεση με τη φρικτή επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Από την πρώτη στιγμή που οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι, η προσοχή τους στράφηκε στον προσωπικό κύκλο της άτυχης γυναίκας. Η βιαιότητα της ενέργειας θεώρησαν ότι δηλώνει μίσος που ίσως είχε να...
Επίθεση με βιτριόλι: «Κλείδωσαν» την ύποπτη!

Με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, μοιάζει η υπόθεση με τη φρικτή επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Από την πρώτη στιγμή που οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι, η προσοχή τους στράφηκε στον προσωπικό κύκλο της άτυχης γυναίκας.

Η βιαιότητα της ενέργειας θεώρησαν ότι δηλώνει μίσος που ίσως είχε να κάνει αισθηματικά ζητήματα. Η εκτίμησή τους αυτή όμως φαίνεται ότι ήταν λανθασμένη καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις δείχνουν απόλυτη ανατροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Θυμήθηκε η 34χρονη!

Όπως αναφέρει το instanews.gr, οι αρχές μετά την τελευταία τους συνομιλία με την 34χρονη έχουν κλειδώσει τη βασική ύποπτο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στην υπόθεση και η εμμονή της με το θύμα δεν είχε να κάνει με αισθηματικά ζητήματα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι είναι πλέον θέμα ημερών, αν όχι ωρών να διαλευκάνουν την υπόθεση καθώς οι κάμερες σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που έδωσε η 34χρονη μίλησαν και οδήγησαν στη λύση του μυστηρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Κλείδωσαν» την ύποπτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.