ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν τα λόγια της Ιωάννας – «Είναι δειλή!»

«Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την την απουσία της κατηγορούμενης.
Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν τα λόγια της Ιωάννας – «Είναι δειλή!»

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για την αρχή της δίκης της επίθεσης που δέχτηκε.

Η Ιωάννα απέδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμη ψυχής που έχει με την επιλογή της να παραστεί στο δικαστήριο κανονικά παρά τις συμβουλές των ανθρώπων της για το αντίθετο. Σε προ ημερών δηλώσεις της στο Mega είχε πει συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο «Θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο.»

Το ίδιο όμως δε συνέβη και με την κατηγορούμενη για την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι προς την άτυχη γυναίκα. Η κατηγορούμενη Έφη Κ. πήρε την απόφαση να μην παραστεί στη δίκη, τονίζοντας όμως πως θα παρευρεθεί στη συνέχεια της διαδικασίας.

Τι δήλωσε η Ιωάννα και ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας της έδρας μίλησε για την πολυπλοκότητα της υπόθεσης καθώς υπάρχουν πολλοί μάρτυρες.  «Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για αν αποδειχθεί η αλήθεια και αυτή μόνο πρέπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση».

Από την μεριά της, η άτυχη Ιωάννα, τόνισε την ψυχρότητα και τη δειλία της δράστριας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι!».

Λίγο νωρίτερα, η ίδια είχε παραβρεθεί στο βήμα του μάρτυρα  η οποία δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διακόπηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν τα λόγια της Ιωάννας – «Είναι δειλή!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.