ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης σε βίντεο!

Όλες και περισσότερες εικόνες έρχονται στο φως από την επίθεση στην Καλλιθέα. Τα βίντεο από διάφορες κάμερες που έχουν καταγράψει εικόνες από την επίθεση με βιτριόλι σαρώνουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αφού εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα. Έκανε...
Επίθεση με βιτριόλι: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης σε βίντεο!

Όλες και περισσότερες εικόνες έρχονται στο φως από την επίθεση στην Καλλιθέα.

Τα βίντεο από διάφορες κάμερες που έχουν καταγράψει εικόνες από την επίθεση με βιτριόλι σαρώνουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αφού εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα.

Έκανε δηλαδή την πρόβα τζενεράλε πριν περάσει στην τελευταία επιχειρησιακή φάση του σατανικού της σχεδίου και την επίθεση με βιτριόλι με στόχο την 34χρονη Ιωάννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της

Έτσι, συγκρίνουν το υλικό των δύο ημερών σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πρόσωπα που «κουμπώνει» το προφίλ και τα χαρακτηριστικά τους.

Ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η άτυχη κοπέλα μετά τη φρικτή επίθεση να τρέχει πανικόβλητη για το φαρμακείο, βγαίνοντας μάλιστα στον δρόμο με κίνδυνο της ζωής της, χωρίς να κοιτάξει καν αν υπήρχε κάποιο διερχόμενο όχημα.

Δείτε το βίντεο από το protothema.gr:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης σε βίντεο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.