ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ – Τι ερευνούν οι αρχές (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην υπόθεση με το βιτριόλι, όταν την άνοιξη η άτυχη Ιωάννα δέχτηκε επίθεση στον χώρο εργασίας της.
Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ – Τι ερευνούν οι αρχές (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην υπόθεση με το βιτριόλι, όταν την άνοιξη η άτυχη Ιωάννα δέχτηκε επίθεση στον χώρο εργασίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η αστυνομία πραγματοποίησε τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες σε ισάριθμα πρόσωπα που ενδέχεται να συνεργάστηκαν με την 35χρονη δράστιδα στην επίθεση με βιτριόλι.

Μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά μέσα της 35χρονης, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε τέσσερα πρόσωπα τα οποία είχαν επαφές μαζί της την επίμαχη χρονική περίοδο.

Το ενδιαφέρον των αρχών, επικεντρώνεται σε έναν 33χρονο, ιδιοκτήτη καφέ, που γνώριζε την 35χρονη και επικοινώνησε μαζί του λίγη ώρα μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα.

Οι αρχές πλέον αναζητούν στοιχεία τα οποία συνδέουν τους τέσσερις υπόπτους με το έγκλημα, καθώς και τον ρόλο που είχαν σε αυτό.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε ότι μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 35χρονης, οι αρχές οδηγήθηκαν σε τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να την έχουν βοηθήσει.

«Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ακόμα λείπουν σημαντικά στοιχεία, όπως το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό.

«Το σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει σταματήσει την έρευνα παρότι είναι δεδομένο ότι έχουμε συγκεκριμένη κατηγορούμενη.

Περιμένουμε να δούμε αν από τα τέσσερα άτομα που είναι στο μικροσκόπιο θα μπορέσουμε να έχουμε νέο στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Σχετικά με την υγεία της Ιωάννας, ο συνήγορος σημείωσε ότι παραμένει στην ίδια κατάσταση.

«Είναι στενάχωρο να περνάει ο καιρός και βελτίωση να μην υπάρχει».

Επίθεση με βιτριόλι: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Γουόλτερ Μπέρι: Έγινε επιχειρηματίας με προϊόντα κάνναβης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ – Τι ερευνούν οι αρχές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.