ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στο ραδιοταξί (vid)

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια, για την επίθεση με το βιτριόλι και τις κινήσεις της 35χρονης. Συγκεκριμένα, είδε το φως της δημοσιότητας, ένα ηχητικό ντοκουμέντο, με τη φερόμενη δράστρια να καλεί για το ταξί που θα τη μεταφέρει στο σημείο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά διασκέδαζε η 35χρονη...
Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στο ραδιοταξί (vid)

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια, για την επίθεση με το βιτριόλι και τις κινήσεις της 35χρονης.

Συγκεκριμένα, είδε το φως της δημοσιότητας, ένα ηχητικό ντοκουμέντο, με τη φερόμενη δράστρια να καλεί για το ταξί που θα τη μεταφέρει στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά διασκέδαζε η 35χρονη (pic)

Η ίδια η 35χρονη, μιλάει στην εταιρεία και ζητάει να κλείσει ραντεβού για το επόμενο πρωί. Η γυναίκα μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, τηλεφωνώντας στην εταιρεία. Όπως ζήτησε, ήθελε να την περιμένει το ταξί στη λεωφόρο Θησέως στις 9.25.

Η εργαζόμενη στην εταιρεία μάλιστα, ζήτησε ένα τηλέφωνο της, ωστόσο η ίδια υποστήριξε ότι είχε βλάβη και προσφέρθηκε να δώσει τα χρήματα μπροστά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα της 35χρονης στο ραδιοταξί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.