ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Το Twitter αποθέωσε την Ιωάννα – «Είμαστε όλοι δίπλα σου»

Το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε θύμα από την επίθεση με βιτριόλι, αποθέωσε το Twitter.
Επίθεση με βιτριόλι: Το Twitter αποθέωσε την Ιωάννα – «Είμαστε όλοι δίπλα σου»

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, βρήκε την ψυχική δύναμη να παραστεί στο δικαστήριο της υπόθεσης, κάτι που δεν έκανε η κατηγορούμενη.

Η Ιωάννα φορώντας μια ειδική μάσκα έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, μαζί με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα και την μητέρα της, προκειμένου να αντιμετωπίσει, να κοιτάξει στα μάτια την γυναίκα που της προκάλεσε τόσο πόνο.

Η ίδια, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως η κατηγορούμενη είναι δειλή, ενώ η δύναμη της Ιωάννας να παραστεί στη δίκη, ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης, με τους χρήστες του Twitter, να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στην κοπέλα, επικρίνοντας έντονα την απόφαση της κατηγορούμενης να μην παραστεί στη δίκη.

«Υποκλινόμαστε στο θάρρος σου κορίτσι μου», «Ακόμα και με τη μάσκα είσαι πανέμορφη», «Η Ιωάννα σήμερα παραδίδει μαθήματα ζωής», «Είμαστε όλοι δίπλα σου» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Το Twitter αποθέωσε την Ιωάννα – «Είμαστε όλοι δίπλα σου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.