ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπος: Πάνω από 3000 άτομα σε πάρτι στο ΑΠΘ! (videos)

Στο ΑΠΘ ακόμη ένα βράδυ διασκέδασαν χιλιάδες άτομα, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπάρχει μετά τις 12:30.
Έπος: Πάνω από 3000 άτομα σε πάρτι στο ΑΠΘ! (videos)

Στο ΑΠΘ ακόμη ένα βράδυ διασκέδασαν χιλιάδες άτομα, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπάρχει μετά τις 12:30.

Στο ΑΠΘ ακόμη ένα βράδυ, έγινε πάρτι με την συμμετοχή χιλιάδων ατόμων, στην Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός πως υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, μετά τις 12:30, άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας, το έριξαν… έξω, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εντός του Πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Το ΑΠΘ έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό, το νέο στέκι για διασκέδαση, μέχρι πρωίας. Χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης στο κέντρο της πόλης και πάνε στα πάρτι που οργανώνονται.

Τα περίπτερα που βρίσκονται κοντά σ’ αυτό τον χώρο, κάνουν… χρυσές δουλειές, καθώς από εκεί μπορούν και προμηθεύονται αλκοόλ.

Μάλιστα όπως είναι φυσικό, υπάρχουν ουρές αναμονής, για να εξυπηρετηθούν τόσα άτομα, σε σύντομο σχετικά διάστημα. Στο βίντεο του ThessToday.gr φαίνεται ξεκάθαρα, πως μαζεύονται χιλιάδες άτομα και με αμάξια με ειδικά ηχοσυστήματα, μπορούν να απολαύσουν την μουσική, σε δυνατούς τόνους.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, παίρνουν το ρόλο των DJ και το κέφι βρίσκεται στο απόγειο του, με τον χορό να κυριαρχεί, μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή.

Μάλιστα κάποιοι άναψαν και πυρσούς για να κάνουν πιο φαντασμαγορική την κατάσταση. Όλα αυτά, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έχει διατάξει τριπλή έρευνα, για τα συγκεκριμένα πάρτι στο ΑΠΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύκονος: Με drones θα ελέγχουν για κορονοπάρτι – Γελάει ο κόσμος!

Survivor spoiler 6/6: Ποιος κερδίζει το ατομικό παιχνίδι;

Ολυμπιακός: Το πήρε απόφαση ο Μαρτίνς

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπος: Πάνω από 3000 άτομα σε πάρτι στο ΑΠΘ! (videos)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.