ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Με drones θα ελέγχουν για κορονοπάρτι – Γελάει ο κόσμος!

H πάταξη των κορονοπάρτι αναμένεται να γίνει σύμφωνα με τα σχέδια της ελληνικής αστυνομίας με drones.
Μύκονος: Με drones θα ελέγχουν για κορονοπάρτι  – Γελάει ο κόσμος!

Μύκονος: H πάταξη των κορονοπάρτι αναμένεται να γίνει σύμφωνα με τα σχέδια της ελληνικής αστυνομίας με drones.

Μύκονος: Η ΕΛ.ΑΣ έχει σχέδιο για να σταματήσει τα συνεχόμενα κορονοπάρτι που διεξάγονται στην Μύκονο και στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, θα υπάρχουν ειδικές ομάδες, που κατά την περίοδο του καλοκαιριού, θα σαρώνουν στα νησιά με αυτόν, τον σκοπό.

Το συγκεκριμένο σχέδιο θα έχει το κωδικό όνομα «Μύκονος». Θα έχει ως σκοπό, τον περιορισμό των κορονοπάρτι κυρίως στις βίλες.

Πιο πολύ σε τουριστικούς προορισμούς όπως είναι τα νησιά αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα πάρτι, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα, να αυξηθούν τα κρούσματα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Έτσι ίσως υπάρξουν τοπικά lockdown, που θα αποτελέσουν πολύ μεγάλο πρόβλημα, για τις ήδη… χτυπημένες οικονομίες των περιοχών. Για τον λόγο αυτό θα γίνει προσπάθεια να αποτραπούν.

Στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας θα χρησιμοποιούνται: 10μελείς ομάδες κρούσης για κορoνοπάρτι, οι οποίες θα απαρτίζονται από άτομα, που θα προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ., το Λιμενικό, την Αρχή Διαφάνειας, το υπουργείο Ανάπτυξης και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης θα είναι στην διάθεση τους: Ασύρματες κάμερες ζωντανής μετάδοσης, Drones περιπολιών, Κέντρο επιχειρήσεων
και «Τράπεζα» συλλογής πληροφοριών.

Όλος αυτός ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιείται επίσης σε πλατείες, πεζόδρομους, ταράτσες, και παραλίες.

Επίσης στα σοκάκια αλλά και τις παραλίες της Μυκόνου έχουν ήδη τοποθετηθεί 40 ασύρματες κάμερες. 15 drones θα παρακολουθούν την κατάσταση σε βίλες της Μυκόνου και θα δίνουν ζωντανή εικόνα.

Όλα αυτά σε θα επεκταθούν σταδιακά και σε Σαντορίνη, Ρόδο, Πάρο και άλλα νησιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια»

Παναθηναϊκός: Έτσι θα αλλάξει επίπεδο

MasterChef: Αυτός ήταν ο πρώτος νικητής στην Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Με drones θα ελέγχουν για κορονοπάρτι – Γελάει ο κόσμος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.