ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται εκπτώσεις στα ΜΜΜ για τους εμβολιασμένους-Το σχέδιο της κυβέρνησης!

Η κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει προνόμια στους εμβολιασμένους ώστε να πείσει όσους δεν το έκαναν ακόμα, να προχωρήσουν στην όλη διαδικασία, μέχρι και εκπτώσεις.
Έρχονται εκπτώσεις στα ΜΜΜ για τους εμβολιασμένους-Το σχέδιο της κυβέρνησης!

Η κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει προνόμια στους εμβολιασμένους ώστε να πείσει όσους δεν το έκαναν ακόμα, να προχωρήσουν στην όλη διαδικασία, μέχρι και εκπτώσεις.

Η κυβέρνηση θα δώσει ακόμη ένα κίνητρο για όσους δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, να προχωρήσουν στην όλη διαδικασία. Που θα είναι οι εκπτώσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μάλιστα τις προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΊ. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ συχνά.

Αρκεί φυσικά να έχουν κάνει το εμβόλιο. «Τα 2/3 των επιβατών έχουν τις μηνιαίες ή τριμηνιαίες κάρτες μεταφοράς και σύντομα θα ανακοινώσουμε κάποιο εκπτωτικό πακέτο για τους εμβολιασμένους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην μπορούν να τα χρησιμοποιούν ακόμα και αυτοί που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο: «Πρέπει να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, όχι να τους αποκλείσουμε».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν εξετάζεται να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα ΜΜΕ απάντησε: «Στην κυβέρνηση πιστεύουμε στην πειθώ και όχι στον εξαναγκασμό του κόσμου.

Στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ έχουμε η μπροστινή πόρτα δεν ανοίγει και υπάρχει κουβούκλιο οπότε οι εργαζόμενοι είναι προστατευμένοι.

Ενώ στο μετρό οι οδηγοί και οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι απομονωμένοι». Τέλος επισήμανε πως οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ σχεδόν όλοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, κάνουν συνεχώς rapid test, ενώ στα μέσα μεταφοράς γίνονται συχνά απολυμάνσεις.

«Δημοσιεύτηκε μια έκθεση, η οποία αναφέρει ότι οι μοναδικές χώρες που αύξησαν τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι η Ελλάδα και το Σίδνεϊ» είπε, αφού νωρίτερα πρόσθεσε τα δρομολόγια αυξήθηκαν κατά 3.000.

Όλα αυτά για την πορεία των ΜΜΜ στην Ελλάδα εδώ και κάποιο καιρό και παρά την επικράτηση του κορονοϊού και στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλοία: Τι χαρτιά χρειάζονται για να ταξιδέψετε-Χρήσιμες πληροφορίες

Ολυμπιακός: Ο Σισέ είναι φευγάτος!

Εστίαση: Νέοι κανόνες από σήμερα-Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχονται εκπτώσεις στα ΜΜΜ για τους εμβολιασμένους-Το σχέδιο της κυβέρνησης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.