ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: «Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή»

Συγκλόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας σε εκπομπή για το σοβαρό ατύχημα που είχε.
Έρρικα Πρεζεράκου: «Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή»

Συγκλόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας σε εκπομπή για το σοβαρό ατύχημα που είχε στη θάλασσα κατά της περσινές διακοπές της. 

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» την πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το ατύχημα που είχε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των περσινών διακοπών της.

«Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είπε στη συνέχεια: «Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα και εγώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενώ κάθομαι στη θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα που πάω να πάρω αναπνοή, να βγω έξω από τη θάλασσα. Και αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν τραυματισμό στο χέρι μου»

«Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι… δύσκολα πολύ με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούργιο”… Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, δεν ήξερα που, το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είναι…», κατέληξε η 46χρονη πλέον πρώην αθλήτρια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα και όσα είπε για το ατύχημά της

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου (pics)

Αγγλία: Χιλιάδες απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα μετά το συμβάν με Έρικσεν-Στην Ελλάδα τίποτα!

Survivor 26/6 – Τριαντάφυλλος: «Οταν βγήκα από το Survivor μου ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρρικα Πρεζεράκου: «Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.