ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσπασε» ο Τσιόδρας, φανερά φορτισμένος: «Είναι οι πατεράδες μας, οι μανάδες μας»!

Σε πολλά σημεία κόμπιαζε και του έβγαιναν δύσκολα οι λέξεις
«Έσπασε» ο Τσιόδρας, φανερά φορτισμένος: «Είναι οι πατεράδες μας, οι μανάδες μας»!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε την ύπαρξη 35 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων το απόγευμα του Σαββάτου (21/3), στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και καθηγητής λοιμωξιολογίας ήταν φανερά φορτισμένος στην ενημέρωση, καθώς σε πολλά σημεία κόμπιαζε και του έβγαιναν δύσκολα οι λέξεις.

Για μια ακόμα φορά απηύθυνε κραυγή αγωνίας προς όλους τους πολίτες ώστε να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης και τα όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

«Είναι οι πατεράδες μας και οι μανάδες μας» είπε φανερά φορτισμένος ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, μιλώντας για τις ευπαθείς ομάδες αλλά για τις ηλικίες όσων έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως είναι κρίμα για όλους αυτούς που σέβονται το «Μένουμε Σπίτι», να τους χαλούν την εικόνα κάποιοι που το παίρνουν αψήφιστα.

Τσιόδρας: «Θα χρειαστεί να διασωνηλωθούν και άλλοι»!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έσπασε» ο Τσιόδρας, φανερά φορτισμένος: «Είναι οι πατεράδες μας, οι μανάδες μας»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.