ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: «Θα χρειαστεί να διασωληνωθούν και άλλοι»!

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό
Τσιόδρας: «Θα χρειαστεί να διασωληνωθούν και άλλοι»!

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνουν όπως κάθε μέρα για την κατάσταση.

Έφτασαν τα 530 τα κρούσματα στην Ελλάδα. 13 οι νεκροί στην χώρα μας μέχρι στιγμής από τον κορονοϊό.

Κραυγή απόγνωσης από τον Τσιόδρα για σεβασμό στα μέτρα πρόληψης!

«Όλο και μεγαλύτερο τρόμο προκαλεί και στην χώρα μας ο κορονοϊός, με τα κρούσματα να αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα, όπως επίσης και οι θάνατοι.

35 είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες. 18 είναι διασωληνωμένοι, 100 νοσηλεύονται συνολικά αυτή τη στιγμή ενώ άλλοι θα χρειαστεί να διασωληνωθούν και άλλοι τις επόμενες ημέρες.

Από τους 13 νεκρούς στην χώρα μας οι 12 είχαν σοβαρά νοσήματα, ενώ ο άλλος ήταν 80 ετών. Μόνο μία από τους νεκρούς ήταν γυναίκα».

Ο κ. Τσιόδρας μίλησε ξεκάθαρα για έναν «ύπουλο εχθρό» που όχι μόνο δεν σέβεται ηλικίες και σύνορα, αλλά δεν σέβεται και αυτούς που… δεν τον υπολογίζουν.

Κορονοϊός – Ελλάδα: 35 νέα κρούσματα – 18 διασωληνωμένοι

Κορονοϊός – Λαϊκή αγορά: Αγνόησαν το απαγορευτικό και άρχισαν να ψωνίζουν! (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιόδρας: «Θα χρειαστεί να διασωληνωθούν και άλλοι»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.