ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eurovision Τελικός: Αυτές είναι οι πιο αστείες συμμετοχές

Η Eurovision από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ένα μεγάλο πανηγύρι και μερικές συμμετοχές κατά καιρούς έχουν προσφέρει άφθονο γέλιο.
Eurovision Τελικός: Αυτές είναι οι πιο αστείες συμμετοχές

Η Eurovision από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ένα μεγάλο πανηγύρι (αν με ρωτάτε δεν βλέπω τι το κακό έχουν τα πανηγύρια) και μερικές συμμετοχές κατά καιρούς έχουν προσφέρει άφθονο γέλιο.

Η Ελλάδα έχει γράψει τη δική της ιστορία στον διαγωνισμό τραγουδιού και σίγουρα δεν θα θυμάσαι όλες τις ελληνικές συμμετοχής στη Eurovision. Αλλά η πρωτιά με την Έλενα Παπαρίζου, η Καίτη Γαρμπή με το φόρεμά της και ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι μερικές από τις εμφανίσεις που έχουν μείνει στη μνήμη όλων.

Υπάρχουν όμως και οι συμμετοχές, ανεξαρτήτου χώρας, που θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Η Eurofans όμως σε κάποιες από αυτές χάρισαν την πρωτιά!

Θυμηθείτε μερικές από αυτές στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision Τελικός: Αυτές είναι οι πιο αστείες συμμετοχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!