ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευαγγελισμός: Ένταση με την αστυνομία λόγω συνάθροισης (vids)

Ένταση επικράτησε στον Ευαγγελισμό, όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων γιατρών και υπόλοιπων υγειονομικών. Έπειτα από τις αποδοκιμασίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θερμομετρήσεις στις λαϊκές αγορές – Ανέβηκαν οι τιμές στην Αττική Ρόλο «πυροσβέστη»...
Ευαγγελισμός: Ένταση με την αστυνομία λόγω συνάθροισης (vids)

Ένταση επικράτησε στον Ευαγγελισμό, όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων γιατρών και υπόλοιπων υγειονομικών.

Έπειτα από τις αποδοκιμασίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θερμομετρήσεις στις λαϊκές αγορές – Ανέβηκαν οι τιμές στην Αττική

Ρόλο «πυροσβέστη» έπαιξε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Ηλίας Σιώρας.

Η παρέμβαση στον Ευαγγελισμό πλέον έχει λήξει.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευαγγελισμός: Ένταση με την αστυνομία λόγω συνάθροισης (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.