ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύοσμος – Μητέρα 15χρονου: «Τον χτυπούσαν ανελέητα – Δεν επενέβη κανείς» (vid)

Εύοσμος: Η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: «Δεν πίστευα καν ότι θα συμβεί στο δικό μου παιδί, εύχομαι να μη συμβεί σε άλλο».
Εύοσμος – Μητέρα 15χρονου: «Τον χτυπούσαν ανελέητα – Δεν επενέβη κανείς» (vid)

Εύοσμος: Η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: «Δεν πίστευα καν ότι θα συμβεί στο δικό μου παιδί, εύχομαι να μη συμβεί σε άλλο».

Θέλοντας να περιγράψει το περιστατικό στον ΑΝΤ1, είπε πως, το παιδί είχε πάει βόλτα με φίλο του «πολύ πριν τις 9» και καθόταν στην πλατεία Ευόσμου. Κάποια στιγμή ένα παιδί από μία παρέα επτά ατόμων του είπε ότι θέλουν να του μιλήσουν και προσχηματικά είπε ότι «τους έβγαζε φωτογραφίες».

Δίνει αμοιβή για την εύρεση των δραστών

«Είναι συμμορία που έδρασε και μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού μου, έψαξαν το κινητό του, είδαν ότι δεν υπήρχε φωτογραφία, το άλλο παιδί το χαστούκισαν κι έπεσαν τα γυαλιά του, σταμάτησαν εκεί», είπε η μητέρα του παιδιού και συνέχισε λέγοντας πως «εντελώς ξαφνικά επεμβαίνουν και άλλα άτομα που κύκλωσαν τα παιδιά και άρχισαν να τα χτυπούν αναίτια». «Κλώτσησαν το δικό μου στο κεφάλι, έπεσε λιπόθυμο και ενώ ήταν λιπόθυμο εξακολουθούσαν να το χτυπάν. Το χτυπούσαν στο κεφάλι ανελέητα, το χτυπούσαν στο πρόσωπο. Το παιδί μου έχει σιδεράκια και του έχουν σακατέψει το στόμα εσωτερικά», είπε συνεχίζοντας την συγκλονιστική περιγραφή.

Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιματώματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σημειώνεται πάντως ότι όπως δήλωσε η μητέρα του παιδιού, «δεν επενέβη κανείς. Μόνο μια κοπέλα τους φώναξε και τράπηκαν σε φυγή του έδωσε λίγο νερό. Ένας άλλος κύριος προσπάθησε να επέμβει, αλλά αυτά είχαν τόσο μένος που δεν άφηναν τον γιο μου από τα χέρια τους». «Όποιος γνωρίζει κάτι να μη φοβηθεί, να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία», απηύθυνε έκκληση η γυναίκα, που δίνει αμοιβή για την εύρεση των δραστών. Τέλος, έκανε έκκληση για περισσότερο φωτισμό και περισσότερη αστυνόμευση», για να «μη φοβάται το παιδί μου να βγει».

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κοιμήθηκε ενώ μιλούσε – Ανησυχία για την υγεία του (vid)

Φρεγάτες: Απίστευτο! Χαλιούνται οι Γάλλοι που θα αγοράσει γαλλικά πλοία η Ελλάδα

Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale – Δεν το χωνεύουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύοσμος – Μητέρα 15χρονου: «Τον χτυπούσαν ανελέητα – Δεν επενέβη κανείς» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.