ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια – Σάμος Pass: Έρχονται 7000 νέα βαουτσερ – Έτσι μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματα

Νέα vouchers έως 200 ευρώ για διακοπές!
Εύβοια – Σάμος Pass: Έρχονται 7000 νέα βαουτσερ – Έτσι μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματα

Εύβοια – Σάμος Pass: Νέα βαουτσερ αξίας 150 ευρώ για την Βόρεια Εύβοια και 200 ευρώ για την Σάμο ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση, στη σκιά του σκανδάλου των υποκλοπών της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γενικευμένο κλίμα παροχολογίας που έχει εδραιωθεί τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές της άνοιξης του 2023, το κυβερνητικό επιτελείο προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά την οικονομική πανωλεθρία των πολιτών, δίνοντας ελάχιστα χρήματα με την μορφή vouchers, ώστε πολίτες πνιγμένοι απο το κύμα ακρίβειας που έχει σαρώσει τα πάντα να μπορέσουν να αναπαυτούν για ελάχιστες μέρες, πριν την «ολοκληρωτική καταιγίδα» που έρχεται.

Η πλατφόρμα λοιπόν αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά από τις 25 Αυγούστου και έτσι όσοι θέλουν να «δοκιμάσουν την τύχη» τους στο vouchers.gov.gr θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους.

Το North Evia-Samos Pass δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια και είναι ουσιαστικά κρατικό «Τζόκερ»…

Αν σου κάτσει…πας διακοπές και σου αλλάζει την ζωή!

 

Εύβοια – Σάμος Pass – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Όπως αναφέρει η πλατφόρμα:

Δικαιούχοι είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, τα οποία είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020.

 

Ποιοι δεν μπορούν να κάμουν αίτηση

Δεν θεωρούνται δικαιούχοι – ωφελούμενοι της οικονομικής ενίσχυσης, οι επιλεγέντες ως:
Δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι.
Δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος για τον Κοινωνικό Τουρισμό της Δ.Υ.Π.Α. 2022 καθώς και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, δυνάμει του άρθρου 45 του ν. 4933/2022 (Α’ 99).
Δικαιούχοι – ωφελούμενοι συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

 

Εκεί και μόνο μπορούν να καταναλωθούν τα χρήματα του voucher

 

Το ποσό που διατίθεται από τη δράση μαέσω της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών (τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής) στη νήσο Σάμο (Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου) ή στη Βόρεια Εύβοια (Δήμοι Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας). Η περιοχή χρήσης (Σάμος ή Βόρεια Εύβοια) δηλώνεται ρητώς κατά την υποβολή της αίτησης από τον δικαιούχο και δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής εδώ https://vouchers.gov.gr/eviasamospass

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εύβοια – Σάμος Pass: Έρχονται 7000 νέα βαουτσερ – Έτσι μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.