ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξοδος Πάσχα: Ουρές σε διόδια και αεροδρόμια – 300 άτομα κατά μ.ο. υποχρεώνονται σε επιστροφή

Ολοένα και αυξάνεται η κίνηση των πολιτών ενόψει Πάσχα, με τους ελέγχους στα διάφορα σημεία εξόδων είναι εντατικοί.
Έξοδος Πάσχα: Ουρές σε διόδια και αεροδρόμια – 300 άτομα κατά μ.ο. υποχρεώνονται σε επιστροφή

Έξοδος Πάσχα: Ολοένα και αυξάνεται η κίνηση των πολιτών ενόψει Πάσχα, με τους ελέγχους στις εξόδους σε διόδια και αεροδρόμια να είναι εντατικοί.

Έξοδος Πάσχα: Σε δηλώσεις που έκαναν ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος και ο διευθυντής της εταιρείας ναύλωσης και πωλήσεων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, Ντούλης Καραφίλ, αναφέρθηκαν στις μετακινήσεις των πολιτών ενόψει Πάσχα και τους ελέγχους στα σημεία εισόδου και εξόδου.

Προς το παρόν η έξοδος των πολιτών δεν έχει κορυφωθεί ακόμη όπως εξήγησε ο κ. Μαυροειδάκος , ενώ ο αριθμός εκείνων στους οποίους γίνεται υποχρεωτική επιστροφή ανέρχεται σε 300 κατά μέσο όρο.

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι έλεγχοι θα μειωθούν λόγω των ημερών του Πάσχα, ενώ δήλωσε ότι ευελπιστεί ότι στις 15 Μαΐου ο κόσμος θα σταματήσει να βλέπει την αστυνομία να τον ελέγχει.

Εκτός από τα διόδια, έλεγχοι γίνονται και στα πορθμεία και τα αεροδρόμια.

Από εκεί και πέρα όπως ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Καραφίλ, σε ελικόπτερα και αεροπλάνα ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί αναφορικά με το δικαίωμα μετακίνησης.

Επιτρέπεται μόνο η υποχρεωτική μετακίνηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Έξοδος Πάσχα: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Survivor highlights 29/4: Κλάματα και συγκίνηση – «Έσπασαν» οι παίκτες μπροστά στις κάμερες (vids)

Η Μαρία Κορινθίου απαντάει όπως πρέπει στους χλευασμούς για τον Επιτάφιο Θρήνο

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.