ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: «Βασιλικός γάμος» στη Μητρόπολη Αθηνών – Όλες οι πληροφορίες

Ένας «Βασιλικός γάμος» ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών.
Φίλιππος – Νίνα Φλορ: «Βασιλικός γάμος» στη Μητρόπολη Αθηνών – Όλες οι πληροφορίες

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου θα δεθούν ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και η αγαπημένη του Νίνα Φλορ από την Ελβετία, καθώς έχει προγραμματιστεί ο γάμος τους, στις 23 Οκτωβρίου στην ιστορική Μητρόπολη Αθηνών χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κκ Ιερωνύμου.

Το ζευγάρι έπειτα από τον πολιτικό γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν αποφάσισε να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο, με τον Φίλιππο να γίνεται με αυτόν τον τρόπο, το πρώτο μέλος της πρώην Βασιλικής οικογένειας που παίρνει την απόφαση να παντρευτεί στην Ελλάδα μετά το τέλος της περιόδου της μοναρχίας.

Ο Φίλιππος μαζί με τη Νίνα Φλορ έχουν φροντίσει να σχεδιάσουν στην εντέλεια τον γάμου τους, επιλέγοντας να πραγματοποιήσουν ένα pre-wedding δείπνο στη Λίμνη Βουλιαγμένης ενώ μετά τον γάμο, η δεξίωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο.

Δεν τελειώνουν εκεί όμως τα μεθεόρτια καθώς ένα ακόμη γεύμα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας θα ολοκληρώσει ιδανικά τον λαμπερό γάμο τους, στον οποίο το παρών θα δώσουν εκτός από τις οικογένειες η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος-Μοράλες Κιντάνα,
ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ αλλά και η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον Μάθιου Κούμαρ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φίλιππος – Νίνα Φλορ: «Βασιλικός γάμος» στη Μητρόπολη Αθηνών – Όλες οι πληροφορίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.