ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση σχετικά με τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.
Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση σχετικά με τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Φολέγανδρος: Το έγκλημα στη Φολέγανδρο συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα και η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς είναι… καταπέλτης.

Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, φέρνει στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το χρονικό του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, η 26χρονη έφερε κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτυπήματα του 30χρονου, ενώ είχε εκδορές στο σώμα της, κάτι που φανερώνει πως ο δολοφόνος την… έσυρε.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί και σοκάρουν, καθώς βεβαιώθηκαν πως η κοπέλα είχε της αισθήσεις της όταν την έσπρωξε στη θάλασσα, με το θάνατο να έρχεται μετά από πνιγμό.

«Οι πολλαπλές κακώσεις που φέρει στο κεφάλι υποδηλώνουν πάλη, ενώ υπήρξε και πτώση και σύρσιμο στα βράχια», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας.

Τα χτυπήματα φαίνεται πως ήταν τέτοια, που η αδικοχαμένη κοπέλα έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε να αντιδράσει από τις γροθιές που δέχθηκε. Εν συνεχεία την πήρε και την έριξε μέσα στη θάλασσα.

Κατά πληροφορίες ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του αυτά καθώς είναι σε εξέλιξη η απολογία του 30χρονου.

Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στον εισαγγελέα αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Νωρίτερα, όπως έκανε γνωστό το mega, ο 30χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει στο κελί όπου βρίσκεται στα κρατητήρια της Νάξου, προσπαθώντας να κρεμαστεί με ένα σεντόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια για τον συνήγορο και τους γιατρούς

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 30χρονος δολοφόνος

Σε αυτό το κανάλι από τη νέα σεζόν θα είναι η Αγγελική Νικολούλη

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.