ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος – Ευθυμιάδης: Ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού και συγκίνηση μετά τη δολοφονία!

Φολέγανδρος: Ο φόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, προκαλώντας παράλληλα οργή για το δολοφόνο.
Φολέγανδρος – Ευθυμιάδης: Ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού και συγκίνηση μετά τη δολοφονία!

Φολέγανδρος: Ο φόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, προκαλώντας παράλληλα οργή για το δολοφόνο.

Η Φολέγανδρος είναι στο προσκήνιο για τους λάθους λόγους, μετά τη δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς, από τον σύντροφο της.

Ένα ξέσπασμα για την υπόθεση είχε και ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, που από το Instagram του, θέλησε να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γυναίκες… Ας τις κάνουμε να κλαίνε μόνο από τα γέλια!!

(απόσπασμα από το βιβλίο Μια όμορφη μέρα)

Σκέφτομαι πολλές φορές :Θεέ μου πώς τα έχουν καταφέρει η πίστοι σου επί τόσες χιλιετίες να σε παρουσιάζουν σαν μισογύνη; Γιατί οι περισσότερες θρησκείες που γνωρίζω σε παρουσιάζουν ότι δίνεις περισσότερα δικαιώματα στον άντρα;

Γιατί μόνο σε άντρες επιτρέπεται να είναι οι ιεροί εκπρόσωποι σου στη γη;

Γιατί λέμε “ο Θεός”, σαν να πρόκειται Μόνο για έναν άντρα;

Μήπως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι οι πατριαρχικές κοινωνίες τόσων χιλιάδων χρόνων (και όταν λέω πατριαρχικές, εννοώ τους άντρες αλλά και τις γυναίκες που συντηρούν αυτό το σύστημα), οδηγούν μόνο σε πολέμους μεταξύ μας;

Αυτές (οι κοινωνίες) μας σύστησαν έναν λανθασμένο τύπο τεχνολογικής προόδου πού βασίζεται στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε δίπλα μας και να δούμε ότι η πατριαρχεια οδηγει στα εκατομμύρια περιστατικά ξυλοδαρμού και σεξουαλικής κακοποίησης, που συμβαίνουν καθημερινά παγκοσμίως εις βάρος των γυναικών;

Είμαστε στο έτος 2021 και ακόμα άνδρες δέρνουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους στον πολιτισμένο πλανήτη Γη…

Φτάνει

Μέχρι εδώ

Ναι, ήρθε η ώρα.

Σαν πατέρας δύο κοριτσιών, χαίρομαι που πολλοί άντρες, σπάνε επιτέλους την σιωπή και αναγνωρίζουν το τραύμα που χρειάζεται να θεραπεύσουμε όλοι μαζί 🙏🙏»!

Διαβάστε επίσης:

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξανά μαζί – Τι είναι αυτό που τους πρόδωσε

Μύκονος: Το video από το πάρτι που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Μπακς – Σανς: Οπαδός της ομάδας του Φοίνιξ τοποθέτησε τεράστια εμψυχωτική πινακίδα μέσα στο Μιλγουόκι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος – Ευθυμιάδης: Ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού και συγκίνηση μετά τη δολοφονία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!