ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Το video από το πάρτι που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από από το πάρτι των Γαλλοαλγερινών που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα.
Μύκονος: Το video από το πάρτι που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Μύκονος: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από από το… ξέφρενο πάρτι των Γαλλοαλγερινών που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα.

Μύκονος: Το σοβαρό επεισόδιο έστειλε στο νοσοκομείο των σωματοφύλακα Νίκο Αραβαντινό ενώ λίγο έλειψε να του στοιχίσει ακόμη και τη ζωή του σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών. Μάλιστα το θύμα αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά των Αλγερινών δραστών.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο διακρίνονται πολλά άτομα, άνδρες και γυναίκες να διασκεδάζουν ξέφρενα και ανενόχλητοι σε χώρο ξενοδοχείου στη παραλία Paradise, παρά την απαγόρευση για συγκεντρώσεις και πάρτι.

Ο σωματοφύλακας Νίκος Αραβαντινός που υπενοικιάζει το 50% της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής επιχείρησης επενέβη αμέσως μόλις τον κάλεσαν από τη ρεσεψιόν, για να του αναφέρουν ότι η φασαρία από το πάρτι των Γαλλοαλγερινών προκαλεί πρόβλημα στη διαμονή των υπόλοιπων πελατών.

«Αν δεν κατάφερνα να τους διώξω από το ξενοδοχείο, θα είχα σοβαρό θέμα με την αστυνομία και η επιχείρηση μου θα ήταν αντιμέτωπη με πρόστιμο χιλιάδων ευρώ» είπε στο protothema.gr ο σωματοφύλακας. Στη προσπάθεια του όμως να πείσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ διοργανωτές του πάρτι, να σταματήσουν επιτόπου τη μουσική και να εγκαταλείψουν το χώρο, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο σωματοφύλακας βρέθηκε κάποια στιγμή αντιμέτωπος με 15 τουλάχιστον άτομα, τα οποία δεν περιορίστηκαν σε γρονθοκοπήματα εναντίον του αλλά άρχισαν να τον λιθοβολούν, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Τα κατάγματα στο κεφάλι του τραυματία ήταν σοβαρά και ήταν δυνατόν να αποβούν μοιραία για τη ζωή του» αναφέρουν στη γνωμάτευση τους, οι γιατροί που τον εξέτασαν στην Ευρωκλινική όπου και διακομίστηκε.

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το βίντεο από κορωνοπάρτι

Υπεβλήθη σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των πολλαπλών καταγμάτων στο κρανίο του, «που προκλήθηκαν από αναφερόμενο ξυλοδαρμό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιατρική γνωμάτευση.

Ο σωματοφύλακας πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά των δραστών, ενδεχομένως και της επιχείρησης εστίασης στην οποία εργάζονται, καταθέτοντας αγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Οι γιατροί του απαγόρευσαν να εργαστεί για τους υπόλοιπους πέντε μήνες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους επώνυμους πελάτες του, όπως ο εκκεντρικός αμερικανός πολυεκατομμυριούχος, Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος αναμένεται στη Μύκονο στα τέλη Ιουλίου.

Γενικότερα όπως έχουμε διαπιστώσει και στη χώρα μας οι Αλγερινοί μετανάστες (παράνομοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία) δεν είναι και τα… καλύτερα παιδιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εμπλακεί σε σοβαρά εγκλήματα, επεισόδια, ακόμη και δολοφονίες.

Μύκονος: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από από το... ξέφρενο πάρτι των Γαλλοαλγερινών που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα. Μύκονος: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από από το... ξέφρενο πάρτι των Γαλλοαλγερινών που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα. Μύκονος: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από από το... ξέφρενο πάρτι των Γαλλοαλγερινών που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα. Μύκονος: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από από το... ξέφρενο πάρτι των Γαλλοαλγερινών που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Νομοθετική ρύθμιση θα προβλέπει αναστολή μισθού και ενσήμων στους ανεμβολίαστους!

Μπακς – Σανς: Οπαδός της ομάδας του Φοίνιξ τοποθέτησε τεράστια εμψυχωτική πινακίδα μέσα στο Μιλγουόκι!

«Βόμβα» στην Premier League: «Συνελήφθη για παιδοφιλία ο Σίγκουρντσον!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Το video από το πάρτι που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.