ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος!

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, με την υπόθεση της δολοφονίας της να έχει συγκλονίσει.
Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος!

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, με την υπόθεση της δολοφονίας της να έχει συγκλονίσει.

Φολέγανδρος: Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η άνανδρη δολοφονία της 26 Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφο της.

Σήμερα ο καθ’ ομολογίαν θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου είτε να απολογηθεί και να ρίξει φως σε όλη την υπόθεση.

Τι λέει ο συνήγορος του 30χρονου δράστη

Για τα όσα έγιναν μιλάει και ο δικηγόρος του δράστη, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο naxostimes.gr, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένεια του δράστη.

«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικώς συντετριμμένη και μου έδωσαν εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για τη μνήμη του θύματος», ήταν τα λόγια του.

Μένει να δούμε λοιπόν πλέον, τι ακριβώς θα πει ο δολοφόνος για το όλο περιστατικό και πώς έγινε το συμβάν σύμφωνα με τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου Καιρός: «Επέστρεψε» και φέρνει ευχάριστα νέα! Τι αλλάζει από σήμερα

«Δεν ξεχνώ»- 47 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

Φολέγανδρος – Έγκλημα: Ο Κούγιας αφήνει υπονοούμενα-φωτιά για τον δράστη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.