Έντονη είναι η αστυνομική παρουσία μέσα και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου καθώς απολογείται ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου κτηνοτρόφου Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια Κρήτης. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και εκτυλίχθηκε σε διπλό φονικό έχει συγκλονίσει τα Ανώγεια αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Έντονη είναι η αστυνομική παρουσία μέσα και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου καθώς απολογείται ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου κτηνοτρόφου Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια Κρήτης.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και εκτυλίχθηκε σε διπλό φονικό έχει συγκλονίσει τα Ανώγεια αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικό στα Ανώγεια: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου – Ζω μια κόλαση»

Σε βάρος του 29χρονου η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο.

Συγγενείς και φίλοι του 29χρονου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Τραγικές φιγούρες είναι η μητέρα και τα αδέλφια του 29χρονου καθώς μέσα σε λίγη ώρα είδαν τη ζωή τους να αλλάζει με τραγικό τρόπο.