ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Άγιος Στέφανος: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι που καιγόταν – Κινδύνεψε δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι που καιγόταν ενώ κοντά βρίσκονταν δημοσιογράφος της ΕΡΤ η οποία έκανε ζωντανή μετάδοση.
Φωτιά Άγιος Στέφανος: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι που καιγόταν – Κινδύνεψε δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Φωτιά Άγιος Στέφανος: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι που καιγόταν ενώ κοντά βρίσκονταν δημοσιογράφος της ΕΡΤ η οποία έκανε ζωντανή μετάδοση από την αυλή του σπιτού.

Η φωτιά έχει μπει στα σπίτια του Αγίου Στεφάνου, ενώ σπίτια καίγονται και στους Θρακομακεδόνες.

Κακά είναι τα μηνύματα αυτή την ώρα και από το πρόσφατο μέτωπο των Άνω Λιοσίων, στο Ποικίλο Ορος, πάνω από το νεκροταφείο, το οποίο κινείται προς την Πετρούπολη, χωρίς όμως να κινδυνεύουν σπίτια.

Νωρίτερα, με μήνυμα που έστειλε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσε τους κατοίκους και όσους βρίσκονται στην περιοχή της Λίμνη Ευβοίας να εκκενώσουν – «Εκκενώστε τώρα προς Λιμένα Λίμνης και Ferry Boat» σημειώθηκε.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διήμερο η περιοχή είχε ήδη δοκιμαστεί από τη φωτιά, με τις γειτονικές Ροβιές να είναι εκείνες που υπέστησαν σαφώς μεγαλύτερες καταστροφές.

Πλέον στην περιοχή υπάρχει αναζωπύρωση και όπως μεταδίδουν και τα τηλεοπτικά κανάλια, υπάρχει κίνδυνος και στη Λίμνη Ευβοίας.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Συνεχίζονται οι παράξενες εκρήξεις – Ερωτηματικά και αγωνία των πολιτών

Φωτιές: Εκκενώνεται το καταφύγιο ζώων της Εριέττας Κούρκουλου

Φωτιά Εύβοια: ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112 για εκκένωση και στη Λίμνη Ευβοίας! (vids)

Φωτιά Άγιος Στέφανος: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι που καιγόταν – Κινδύνεψε δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Άγιος Στέφανος: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι που καιγόταν – Κινδύνεψε δημοσιογράφος της ΕΡΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.