ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: «Μόνοι μας», ανέβασε ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού

Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, με τον καπνό από τη Φωτιά να κοντεύει να πνίξει την περιοχή
Φωτιά Εύβοια: «Μόνοι μας», ανέβασε ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού

Δραματικές στιγμές περνούν οι κάτοικοι στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού από τη Φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της απειλώντας σπίτια και ανθρώπινες ζωές.

Λίγο νωρίτερα, με ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου της περιοχής, ανέβηκε μια φωτογραφία, με τη λεζάντα «Μόνοι μας!». Χαρακτηριστικό σημάδι ότι οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν στείλει εγκαίρως τις πυροσβεστικές δυνάμεις και ότι πέρα από σχέδια εκκένωσης, τίποτα άλλο δεν δείχνει να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, με τον καπνό από τη Φωτιά να κοντεύει να πνίξει την περιοχή. Ένας καπνός που φαίνεται μέχρι και από τη Χαλκιδική ή τα νότια προάστια της Αττικής.

Η έκκληση για βοήθεια έχει γίνει και πλέον πρέπει να υπάρξει ισχυρότερη κινητοποίηση για να τελειώσει πλέον αυτός ο εφιάλτης.

Λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού είχε τονίσει στον αέρα του OPEN ότι «Ο δήμος Ιστιαίας περιμένει να ζήσει το ολοκαύτωμά του», οργισμένος για την όλη αντιμετώπιση του θέματος.

Διαβάστε επίσης: Φωτιές: Έβαλαν πρόστιμο σε τέσσερις άνδρες που πήγαν σε άλσος στην Λάρισα

Φωτιές – Καταγγελία σοκ στον «αέρα»: Πολίτης ζήτησε πυροσβεστικό από ταξίαρχο και του είπαν για πολιτικό μέσο!

Φωτιά – Εύβοια: Απίστευτη καταγγελία! «Μας έχουν 10 ώρες μέσα στο πλοίο χωρίς νερό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Εύβοια: «Μόνοι μας», ανέβασε ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.