ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: Πάνω από 2000 άτομα απεγκλωβίστηκαν τις τελευταίες ημέρες

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΝΑΠ, Ν. Κοκκάλας, για τις προσπάθειες του Λιμενικού Σώματος, στον απεγκλωβισμό των κατοίκων, στις περιοχές όπου ξέσπασαν οι πυρκαγιές.
Φωτιά Εύβοια: Πάνω από 2000 άτομα απεγκλωβίστηκαν τις τελευταίες ημέρες

Φωτιά: Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΝΑΠ, Ν. Κοκκάλας, για τις προσπάθειες του Λιμενικού Σώματος, στον απεγκλωβισμό των κατοίκων, στις περιοχές όπου ξέσπασαν οι πυρκαγιές.

Έναν εφιάλτη ζουν για άλλη μια μέρα ημέρα οι κάτοικοι της Εύβοιας, καθώς η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό πέρασμά της από τα χωριά

Την ίδια στιγμή, στους 2.284 έφθασαν οι απεγκλωβισμοί που διενεργήθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, από περιοχές της Εύβοιας που δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα λόγω καταστροφικών πυρκαγιών μεταξύ 1ης και 7ης Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα χθες το απόγευμα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή αναφορικά με την εκκένωση οικισμού της πόλης Λίμνης Βόρειας Ευβοίας, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ζητήθηκε συνδρομή για απεγκλωβισμό τυχόν κινδυνευόντων ατόμων από τις παραλίες Λίμνη, Κοχύλι και Ροβιές Ευβοίας.

Υπό τον συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην περιοχή έσπευσαν δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ιδιωτικά σκάφη, ενώ κινητοποιήθηκαν τρία (03) Ε/Γ-Ο/Γ πλοία.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές – Εκπρόσωπος φορέα Διαχείρισης Πάρνηθας: Τι οδήγησε στη μεγάλη πυρκαγιά

Φωτιά Εύβοια: Η βιβλική καταστροφή από ψηλά

ΠΑΟΚ: Πώς δυσκόλεψε του Τζιοβίνκο – Οι μάνατζερ και ο Ολυμπιακός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Εύβοια: Πάνω από 2000 άτομα απεγκλωβίστηκαν τις τελευταίες ημέρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.