ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: Σε απόγνωση οι κάτοικοι – «Θα καούμε ζωντανοί – Στείλτε αμέσως εναέρια μέσα»

Στιγμές αγωνίας ζουν οι κάτοικοι του Ασμηνίου Ευβοίας, οι οποίοι βλέπουν τις πύρινες φλόγες να μπαίνουν απειλητικά στον οικισμό.
Φωτιά Εύβοια: Σε απόγνωση οι κάτοικοι – «Θα καούμε ζωντανοί – Στείλτε αμέσως εναέρια μέσα»

Φωτιά: Στιγμές αγωνίας ζουν οι κάτοικοι του Ασμηνίου Ευβοίας, οι οποίοι βλέπουν τις πύρινες φλόγες να μπαίνουν απειλητικά στον οικισμό.

Σε πύρινο εφιάλτη έχουν εξελιχθεί οι φωτιές που καίνε εδώ και περίπου μία εβδομάδα τη βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η βοήθεια από πτητικά μέσα παραμένει ελάχιστη. Στα πύρινα μέτωπα η κάμερα του MEGA κατέγραψε τέσσερα Canadair να πετούν, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το αν θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ρίψεις νερού.

«Έχουμε ξεμείνει από εχθές το απόγευμα από καύσιμα. Δεν έχουμε νερό, δεν έχουμε ρεύμα, δεν έχουμε τίποτα! Χωρίς εργαλεία δεν πάει. Τώρα ήρθαν αεροπλάνα και έριξαν νερό. Βενζίνα και πετρέλαιο χρειαζόμαστε. Θα καούμε ζωντανοί. Ήδη έχουμε καεί» δήλωσε οργισμένη και απευθύνοντας ύστατη έκκληση η πρόεδρος της Κοινότητας Ασμηνίου.

«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μόνοι μας. Έχουμε μόνο μία μπουλντόζα και τα παιδιά του χωριού. Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα. Θα καούμε!» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Εύβοια – Γυναίκα: «Παιδιά καιγόμαστε, ένα αεροπλάνο» – Αστυνομικός: «Θα το κάνουμε παραγγελία» (vid)

Ανεκδιήγητη δήλωση από τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: «Έπρεπε όλοι όσοι έτρεχαν να σωθούν στο ferry boat, να φορούν μάσκα για τον κορονοϊό»!

ΠΑΟΚ: Πατάει «γκάζι» ο Ολιβέιρα – Ευχάριστα νέα για Κρέσπο και Ροντρίγκο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Εύβοια: Σε απόγνωση οι κάτοικοι – «Θα καούμε ζωντανοί – Στείλτε αμέσως εναέρια μέσα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.